Werkwijze

Met onze werkwijze in 5 stappen naar succes.

Onze werkwijze

Concept

Tijdens de gesprekken of brainstormsessies bepalen we gezamenlijk de doelen, doelgroepen en daarmee de inhoud en indeling van uw website. Dit wordt allemaal op een gestructureerde manier op papier gezet zodat voor beide partijen duidelijk is wat de doelen zijn en wat er opgeleverd moet worden. Aan het einde van de conceptfase ontvangt u de offerte.

Ontwerp

Na goedkeuring van het concept van uw website wordt een ontwerp gemaakt van de website. De verschillende elementen worden daarbinnen toegepast. Naast het statische ontwerp wordt besproken hoe de interactieve elementen er uit komen te zien.

Het ontwerp wordt ter goedkeuring aangeboden en indien benodigd aangepast. De afronding van de ontwerpfase is een belangrijk moment omdat daarna grote aanpassingen aan de layout complex zijn en dus extra kosten met zich meebrengen. Een duidelijk oplevermoment van de layout voor uw website is dus van belang.

Productie

Na goedkeuring van het ontwerp gaan onze programmeurs aan de slag om uw website technisch te realiseren. Op deze manier wordt de layout omgezet in echte webpagina's en wordt de inhoud uitgelezen op de verschillende pagina's en wordt een eventueel beheerslogin voor u geprogrammeerd.

De inhoudelijke teksten en foto's kunnen na de technische oplevering door u zelf worden of eventueel door ons worden ingevoerd.

Oplevering

Voordat we het product opleveren moet het natuurlijk ook ingevuld worden. In deze fase wordt de website gevuld, en onderwijl testen we gezamelijk de website. Zodra de website voldoet aan de verwachtingen gaan we live.

Promotie

En nu? De website is af, maar nu moet uw website nog gevonden worden. En uw producten nog verkocht worden. Daarom is het van belang dat we promotie inzetten om uw website bekend te maken. Denk hierbij aan een goede positie in de zoekmachines, en een advertentie campagne voor Adwords. Lees meer over onze promotie mogelijkheden.