Veenendaal ICT Centrum

Veenendaal ICT Centrum

Wij zijn als Valkencompany trots op het feit dat wij zijn gevestigd in Veenendaal. In alle opzichten is er voor de ICT bedrijven in Veenendaal ruimte om tot ontwikkeling te komen. Dit past prima bij het credo van Valkencompany 'Ruimte voor ontwikkeling'.

Veenendaal

Veenendaal is een groeiende jonge leefstad. Centraal gelegen en goed bereikbaar. Een plaats om te werken en te wonen. Veenendaal heeft veel voorzieningen. Een compleet centrum met meer dan 300 winkels, goed onderwijs en een bloeiend cultureel leven. Dat is ons Veenendaal.

Deze tekst staat op de homepage van Veenendaal naast de buttons 'Veenendaal ICT Centrum' en 'Veenendaal Winkelstad' voor ons en onze medewerkers een fantastische plek om te wonen en te werken!

ICT Centrum

Hoe de gemeente Veenendaal zich ontwikkeld als ICT Centrum kunt u lezen op een speciale ICT pagina op de website van de gemeente. Enkele kernwoorden daarin zijn:

  • ICT arbeidsplaatsen
  • Veenendaal een voortrekkersrol
  • ICT vernieuwing in winkelgebied
  • Kennisdeling door ICT bedrijven
  • Events

ICT Valley

Om Veenendaal op ICT vlak een gezicht te geven en de bedrijven en gemeente tools te kunnen bieden is de Stichting ICT Valley opgericht. Deze stichting maakt zich sterk om de door het ICT Platform en de gemeente gestelde doelen te behalen.

Valkencompany heeft zich als Veenendaals bedrijf bij deze stichting aangesloten en zet zich er actief voor in.
Ons profiel op ICT Valley.