Over ons

Valkencompany BV combineert bedrijfskunde en internet waardoor wij voor onze klanten weloverwogen en goed uitgevoerde projecten kunnen uitvoeren in een zich steeds meer naar internet bewegende markt.

Door de combinatie van aanwezige kennis en ervaring in zowel bedrijfskunde als internettechieken kunnen wij u op deze vlakken uitstekend van dienst zijn.

10 jaar

In juli 2001 is Valkencompany BV opgericht door de huidige eigenaar Gerrit Valkenburg. We zijn dus inmiddels 10 jaar actief aan de slag met internetoplossingen! In deze afgelopen 10 jaar hebben we ons steeds meer toegespitst op het leveren van internetoplossingen vanuit een bedrijfskundig doordachte visie.

Veelzijdig

Omdat we al jarenlang actief zijn met website's, webapplicaties en bedrijfsprocessen zijn we in staat om veelzijdige projecten uit te voeren en kennis die we in de loop der jaren hebben opgebouwd toe te passen in verschillende projecten.

Neem dan ook gerust contact op om te kijken of uw en onze ideën op elkaar aansluiten om samen een mooi project te kunnen realiseren.

Maak alvast kennis met ons op de wie zijn wij pagina.