Website

Uw website is uw visitekaartje, uw eerste indruk, uw product, uw uitstraling, uw professionaliteit... uw belang dus! Het belang van een goede website wordt vaak onderschat, het gebeurt heel vaak dat potentiele klanten afhaken op de uitstraling van uw website. Wanneer uw website niet uitstraalt wat de klant zoek is de klant binnen enkele seconden in een andere 'winkel'.

Het is daarom erg belangrijk om uw website goed voor elkaar te hebben. Verstandig dus om het bouwen van een website op een gestructureerde manier aan te pakken.

Wat moet u doen?

Om een goede keuze te kunnen maken van de opzet van uw website gaat Valkencompany met u meedenken over de te bereiken doelen en hoe daar invulling aan te geven met de website. Er zijn tal van mogelijkheden maar u moet natuurlijk onderscheidend zijn ten opzichte van uw concurrent!

Middels een gesprek of brainstormsessie helpen wij u de juiste oplossing te kiezen voor uw website en de daarbij horende zaken. Op de pagina "Werkwijze" kunt u hierover meer lezen.

 

Ook een goede en doelgerichte website?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij Valkencompany om een goede en doelgerichte website te realiseren? Bel/mail gerust of vul een contactformulier in zodat we een vrijblijvende afspraak kunnen maken!

Speciale starters en MKB dienstverleners actie

Voor starters en MKB dienstverleners hebben we een eenvoudig te bedienen CMS ontwikkeld met slimme social media koppelingen waardoor het beheren van uw website een plezier wordt! Ook hebben we daardoor een gunstig opstarttarief voor deze groepen.

Concreet aan de slag

Wilt u concreet met ons aan de slag om een bij uw bedrijf passende website te maken? Bel ons op 0318-508788!