vCRM Online CRM Pakket

vCRM is een product van Valkencompany en is speciaal ontwikkeld om uw contacten en verkoopleads online te kunnen beheren. Het CRM pakket wordt gekoppeld aan uw website zodat daarop binnenkomende leads direct in een beheerde omgeving worden opgeslagen.

Klantbeheer

U kunt uw klanten en/of potentiele klanten invoeren in CRM en deze indelen in groepen om op die manier gericht uw marketing invulling te kunnen geven. Wanneer een potentiel klant een contactformulier invult op uw website wordt hij gelijk in vCRM geplaatst inclusief een uit te voeren actie.

De klantenlijst is per groep te downloaden als Excel sheet en worden ook op een geografische kaart in beeld gebracht. Middels vCRM heeft u via het internet dus altijd toegang tot al uw klanten en klantgegevens.

Acties

Binnen het CRM pakket kunt u acties koppelen aan klanten waardoor u beeld heeft bij de uit te voeren werkzaamheden. Aan elke actie is een datum gekoppeld en een medewerker (gebruiker) Hierdoor heeft u altijd een actueel inzicht (gesorteerd op datum) van de commerciele acties welke moeten worden uitgevoerd.

Acties welke zijn verlopen of binnenkort verlopen verschijnen automatisch in uw mailbox.

Mailing

Middels het CRM pakket kunnen mailings naar uw klanten of potentiele klanten worden verstuurd. U kunt de mailing verzenden aan specifieke groepen klanten. De mails worden verzonden via een bulkmailserver, u heeft dus zelf geen last van een overbelaste webserver.

Rapportage

In vCRM is ook een rapportage module opgenomen waarmee u de resultaten van uw website kunt volgen. Hierdoor heeft u direct zicht op de resultaten van bijvoorbeeld een verzonden mailing of andere marketing acties.