Mobiele Applicaties

De mogelijkheden voor mobiele applicaties zijn zeer uitgebreid. Enorme hoeveelheden applicaties kunnen uw processen professionaliseren of helpen uw processen efficiënter af te handelen. Tenslotte heeft tegenwoordig vrijwel iedereen een smartphone en is het dus eenvoudig om accurate gegevens daarop beschikbaar te stellen voor uw medewerkers.

Devices

Het lastige is echter dat er veel verschillende toestellen en ontwikkelomgevingen zijn. Valkencompany heeft hiervoor de perfecte oplossing gevonden. Wij zijn in staat om uw applicatie in 1 keer te maken voor 4 verschillende platformen en daarmee voor vrijwel alle toestellen. Dus u hoeft uw hardware niet te vervangen voor het gebruiken van onze mobiele applicaties.

Platform onafhankelijk

We ontwikkelen uw applicatie op een platform onafhankelijke methode. Uw mobiele applicatie zal dus kunnen draaien op:

  • IOs (Apple)
  • Android (HTC en anderen)
  • RIM (Blackberry)
  • Windows (Diverse toestellen)

Wereldwijd synchronisatie netwerk

Om uw applicatie altijd van actuele en beveiligde informatie te voorzien maken wij gebruik van een professioneel netwerk van sync servers. Middels een door ons beschikbaar gesteld software tool kunt u uw devices overal en op elk moment laten wissen wanneer een device bijvoorbeeld verloren is gegaan.. Onze sync servers samen met de applicatie zorgen er voor dat u offline kunt doorwerken, een dip in de verbinding geeft dus geen problemen.

Projecten

Mobiele applicaties kunnen voor enorme verbeteringen zorgen binnen uw bedrijf of in het contact met uw klanten. Schieten u mogelijkheden voor uw bedrijf door uw hoofd of wilt u er eens over brainstormen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op!