Marketing Advies

Als bedrijfskundig adviesbureau in combinatie met webdesign zijn wij uitstekend in staat om vanuit bedrijfskundige professionaliteit ook direct na te denken over de praktische invulling van uw marketing.

Marketingstrategie

Om succesvol te zijn in uw marketing moet daaraan een gedegen strategie ten grondslag liggen. U bereikt dit door samen met ons te kijken naar uw bedrijf, uw product, uw markt, de distributiekanalen en externe factoren. Op basis daarvan kunnen we gezamenlijk bepalen wat uw uitstraling moet zijn, hoe u de markt moet benaderen en welke zaken u daarvoor moet regelen.

Brainstormen

Om uw marketing strategie inhoud te kunnen geven gaan wij met u aan de slag om ideen te genereren waarmee u uw strategie het beste uitgevoerd krijgt. Dit doen we door 1 of meerdere brainstorm sessies te organiseren waarbij we door het genereren van ideeën input krijgen voor het praktische marktetingplan.

Praktisch

Na het verzamelen van de ideeën worden deze gecategoriseerd, omgezet in tastbare 'producten', voorzien van investeringsbedragen en gekoppeld aan een mogelijke planning.

Naast het maken van het marketingplan kunnen wij u ook ondersteunen bij de uitvoering hiervan of uw medewerkers daarin begeleiden of trainen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om te kijken of wij iets voor u kunnen betekenen.