Bedrijfsplan

Het schrijven voor een bedrijfsplan voor uw bedrijf of afdeling helpt u op weg bij het uitzetten van en invulling geven aan de doelen van de onderneming of afdeling.

Het helpt om het bedrijfsplan gezamenlijk met ons te schrijven zodat u niet uw standaard werkmethode blijft hanteren maar juist extra input krijgt om een plan te schrijven met frisse ideeën.

Structuur

Om in het bedrijfsplan niets over te slaan van wat van belang is heeft Valkencompany een standaard stappenplan ontwikkeld waarvanuit het bedrijfsplan vanzelf op maat maar volgens een vaste kapstok kan worden opgezet.

Belangrijken onderdelen zijn: samenvatting, doel, product, markt, marketing, organisatie en financiën.

Klant en/of marktspecifiek

Natuurlijk is een goed bedrijfsplan opgezet specifiek voor u als klant en ziet u daarin herkenbare zaken terug uit de markt waarin u opereert. Het is belangrijk om samen goed ik kaart te brengen wie uw mogelijke klanten zijn en hoe die benaderd willen worden en wat hun product en marktbeleving is.

Hiervoor doet Valkencompany altijd een uitgebreid concurrentie en marktonderzoek wat gebruikt kan worden in alle onderdelen van het bedrijfsplan en ook eventueel voor een later separaat marketingplan.

Benieuwd

Ben u als ondernemer benieuwd wat wij voor u zouden kunnen betekenen op dit vlak? Neem gerust vrijblijvend contact op. Het hoeft niet persé het volledig uitbesteden van het schrijven van uw plan te zijn maar we kunnen natuurlijk ook gewoon meedenken en begeleiden.

Ook als u een extra stimulans in uw bedrijf wilt realiseren kan het schrijven van een kort en bondig bedrijfsplan u helpen!